BlOG

Laadukkaat kuntolaitteet,Kuntolaitteet voimaharjoitteluun edullisesti

Laadukkaat kuntolaitteet,Kuntolaitteet voimaharjoitteluun edullisesti

Laadukkaat kuntolaitteet,Kuntolaitteet voimaharjoitteluun edullisesti

Etsitkä tuotettaä Ntaifitness kuntolaitevalikoima on monipuolinen ja laadukas. Laitteet ovat miellyttävästi muotoiltuja sekä luotettavia. Yritys uskoo vahvoihin brändeihin sekä innovatiivisiin ja erottuviin tuotteisiin ja palveluihin, minkä vuoksi se kehittää tuotteitaan ja toimintaansa jatkuvasti. Ntaifitness on kehittänyt harjoitusten seurantaa, motivaation ylläpitoa ja hauskaa treeniä varten mm. Ntaifitness tarjoaa kuntoilualan ammattitaitoista konsultointia aina liikepaikkahausta yksittäisiin kuntolaite- ja välinetoimituksiin. Kokemusta on yli 10 vuoden ajalta monista erilaisista alan projekteista.

Konsultoimme laitehankinnoissa ja autamme löytämään sopivan välineistön laadukkaiden yhteistyökumppaneiden avulla. Palvelemme myös yksityisiä kotitalouksia kuntovälinehankinnoissa. Toimintamme vahvuus perustuu tinkimättömään asiakaspalveluun, laajaan tuotetietoon, pitkään kokemukseen ja kilpailukykyisiin hintoihin.

Ntaifitness palvelee niin kotikuntoilijoita, yrityksiä ja organisaatioita kuin ammattilaisia, kuten kuntosaleja ja fysioterapeutteja. Kotikuntoilijoille ja ammattikäyttöön on laaja valikoima kuntopyöriä, juoksumattoja, soutulaitteita, crosstrainereita ja rekumbentteja. Ntaifitness tuotteista löydät taatusti itsellesi sopivan kuntolaitteen, jonka avulla voit aloittaa tehokkaan ja turvallisen harjoittelun!


Kuntosalitarvikkeet ja -varusteet voimaharjoitteluun

Fitness & voimaharjoittelu –osastolta löydät jumppa- ja treenivälineet kuntoiluun, Oli mielessäsi sitten puhdas lihaskunto- ja voimaharjoittelu tai nopeatempoinen fitness- tai crossfit-treeni, niin meiltä tilaat parhaat treenivälineet ja kuntosalitarvikkeet netistä edullisin hinnoin. Täältä löydät muutamia tuoteryhmiä mainitaksemme kiinteät ja säädettävät käsipainot, 30mm ja 50mm levypainot eri materiaaleista, treenirullat kuten esim. foam rollerit ja selkärullat, jumppakepit, kahvakuulat, voimistelurenkaat sekä erilaisia pilates- ja joogatarvikkeita. Täältä löydät myös hyvän valikoiman kuntoilulaitteita niin lihaskuntoharjoitteluun (strength) kuin kestävyysharjoitteluun (cardio).

Sijoittamalla laadukkaisiin treenivälineisiin teet harjoittelusta tehokasta ja saat samalla välineet, jotka kestävät kovaakin kulutusta. Tämän lisäksi, jos sinulla herää treenivälineisiin tai harjoitteluun liittyviä kysymyksiä, niin verkkosivuiltamme löydät myös ystävällisen live-asiakaspalvelun, joka auttaa sinua pulmissa. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa kuntoiluvälineet netistä jo tänään. Laadukkailla välineillä saat parempia tuloksia ja teet harjoittelusta turvallisempaa.

Ntaifitness verkkokaupasta löydät kaikki tarvitsemasi kuntosalitarvikkeet ja –varusteet edulliseen hintaan. Voimaharjoittelu ja erityisesti kehonrakennus on noussut suureen suosioon myös Suomessa viime vuosina. Voimaharjoittelu soveltuu loistavasti kaikille ja kaiken ikäisille sekä on myös tärkeä osa lähes jokaista lajia. Tehokas jumppa on mahdollista kuitenkin vain laadukkailla välineillä ja ne löydät verkkokaupasta järkihinnoin ja myös tilaat tuotteet itsellesi nopealla toimituksella.

Valikoimasta löydät parhaat käsipainot, kahvakuulat, penkit, telineet, jumppamatot ja muut kuntosalivarusteet. Valikoimamme kattaa niin kuntosali- kuin kotikäyttöönkin soveltuvat treenivälineet. Esimerkiksi käsipainoja löydät kiinteinä kromisina versioina sekä muovitetuilla ja irrotettavilla levypainoilla varustettuna.

Haluamme tarjota aktiivisille harrastajille uusia mahdollisuuksia kuntoiluun ja samalla innostaa ihmisiä terveellisiin elämäntapoihin ja liikkumiseen. Verkkokaupastamme läydät hauskoja ja erittäin laadukkaita tuotteita, joilla teet kuntoilusta mukavaa. Tutustu suureen valikoimaamme ja tilaa kuntoiluvälineet netistä jo tänään. Laadukkailla välineillä saat parempia tuloksia ja teet harjoittelusta turvallisempaa.

Fitness on elämäntapa ja kilpaurheilulaji, jossa painotetaan sporttiseen kehoon ja urheilulliseen fysiikkaan. Sitä voivat harrastaa kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tehokas jumppa vaatii kuitenkin asialliset varusteet ja siinä Ntaifitness verkkokauppa voi auttaa sinua. Kauttamme tilaat edullisin hinnoin kaikki suosituimmat fitness tuotteet netistä niin harrastajille, kuin myäs kokeneille kilpaurheilijoille. Valikoimastamme läydät huippu brändit sekä parhaimmat tuotteet, minkä avulla teet harjoittelusta hauskempaa.

kuntolaitteita ja treenivälineitä niin kuntosali- kuin kotikäyttään. Meiltä läydät myäs erittäin laajan valikoiman erilaisia cardio-laitteita kuten juoksumattoja, crosstrainereita, kuntopyäriä, spinningpyäriä ja soutulaitteita. Näillä laitteilla kuntoilet kotona! Kun sinulla on kotona kuntopyörä, juoksumatto, soutulaite, crosstrainer tai kokonainen kuntokeskus, voit aloittaa vaativankin harjoituksen koska tahansa, eikä aikaa kulu turhiin matkoihin salille ja takaisin. Ntaifitness.comista löydät kaikki kotikuntoilijan laadukkaat kuntolaitteet ja -välineet.

Mikäli asuinpaikkakunnaltasi ei löydy hyvää kuntosalia, ja sinulla on tilaa kotonasi, voit vaikka pystyttää oman kotikuntosalin. Hyvän perustan kotikuntosalille rakennat esimerkiksi säädettävästä punnerruspenkistä tankoineen ja painoineen, sekä monipuolisesta kotikuntokeskuksesta.

Näillä pääset alkuun ja lisää välineitä ja tarvikkeita voit sitten hankkia omien tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Oman pienkuntosalin pystyttäminen säästää sekä aikaa että rahaa, etenkin jos vaihtoehtona on kallis sali joka sijaitsee kaukana kotoa. Vinkkejä hyvän perussalin rakentamiseen voit kysyä verkkokauppamme asiakaspalvelusta.

Ntaifitness kuntosalilaitteissa yhdistyvät kestävä ja tukeva rakenne edulliseen hintaan. Ntaifitness tuotteet on suunniteltu ammattimaisempaan käyttään, kun taas Ntaifitness tuotteet soveltuvat erinomaisesti kotikäyttään.

Kaupastamme löytyy kattava valikoima kuntolaitteita ja treenivälineitä niin kuntosali- kuin kotikäyttöön. Meiltä löydät myös erittäin laajan valikoiman erilaisia cardio-laitteita kuten juoksumattoja, crosstrainereita, kuntopyöriä, spinningpyöriä ja soutulaitteita.

Valikoimistamme löytyy mm. pienkuntoiluvälineitä,välineitä, kuntosalilaitteita, aerobisia laitteita, tankoja ja painoja sekä kampailuvälineitä ja tarvikkeita,Crosstrainerit,Harjoitusvastukset,Jumppatuotteet,Juoksumatot,Kuntokeskukset,Kuntopyörät,Leuanvetotangot,Penkit,Soutulaitteet. Kuntosalilaitteet: selkäpenkki,alavatsapenkki,punnerruspenkki; säädettävä penkki, vatsalihaspenkki, vaakapenkki, hauispenkki, ristivetotalja,rintalihaslaite,selkälihaslaite, olkalihaslaite,jalkalihaslaite, juoksumatto, crosstrainer, stepperi; kuntopyörä; soutulaite, Kuntoiluvalikoima on tarkoitettu kotikuntoilijoille, salilla käyville urheilijoille, aktiivikuntoilijoille, laihduttajille,kaikille liikuntaa harrastaville, jotka tähtäävät kehitykseen ja hyvinvointiin liikunnan avulla.


Olen kiinnostunut! Ottakaa minuun yhteyttä

Where is the best fitness equipment manufacturers in china?

WHERE IS THE Best FITNESS EQUIPMENT MANUFACTURER IN CHINA?

The Best Gym Equipment Brands in China

About 63% of people under 30s and 25% people of 30s in China are interested to do the workout for bodybuilding especially for chest and arms. In this fitness era, our company is established to work for your fitness, we offer high-quality gym equipment to maintain your fitness. our company is providing commercial gym equipment to the individual, personal trainer, sports teams and health clubs, We are one of the biggest commercial gym equipment supplier in China. Not other companies have that advance knowledge as we have in this industry.

We also have experience in managing gyms and health clubs for over many years. So, because of our great experience, we know better about the basic and essential feature of the gym instruments. That’s why we designed high-quality gym instruments like treadmills, Chest machines, Elliptical, and cross trainer types of equipment, also home aerobic fitness instruments like treadmills, etc. It's our experience which makes us top rated in China.

Our experts are the main factor in our supreme level. If you want to establish a new gym or health clubs, We are the best option for Commercial Gym Equipment Packages in China because our experts are dedicated to working with your progress. Our main priority is the progress of our customer either from individual to the gym owner. Because people are attracted to the best choice and by God grace, we renowned the top place in the market.

At NTAIFITNESS, we are offering you wide range of gym equipment at a low price because we manufacture gym equipment at a huge level and this is the only reason behind our good quality and low price equipment. We are preferred buying partners of many renowned health clubs because of our perfect services.

Who doesn't want to save money?

Of course everyone, but in addition, we also don't compromise on our product quality. Our quality complies the international standards but we are dedicated to serving China-based customers because we are passionate about this. Some of the best gym product from NtaiFitness are described below:

Incline Chest Press Fitness Equipment ONEUP-3103

Its also known as chest machine because of its both working action and ability. It is the simplest way to enhance the chest muscles because it provides enough range of movement. Mostly the chest machines are JOKE they not only waste your time but also your energy, but our designed machine,” chest press” provide you with these features.

 • Its easier to start.
 • It provides you complete chest muscle movement.
 • It has an adjustable seat which provides you comfortable workout without stressing your other muscles like wrist muscles.
 • It also helps in the abs-Muscle workout.
 • You don't need to lift weights to your eye level which can be injurious to your health.

Skillmill Treadmill for Sale

We have a wide range of advanced treadmills specially designed for house use or for professional purposes such as for health clubs etc. Our treadmill collection includes automated electronic, folding, on-folding and manual types of treadmills.


Our electronic treadmill includes motorized treadmill which provides you a personalized experience of workout and most people like to use electronic because it's easy to handle. You can jog, run and walk at the controlled speed.

Superfit-5010 Commercial Gym Treadmills

AS The Best FITNESS EQUIPMENT MANUFACTURER, We also have the manual type of treadmills, which work on the principle as when you run or walk on the belt your weight provides the friction to roll-on the belt on the rollers. But it is usually difficult to control the speed of the belt in manual models.


There are many other additional helpful features in our treadmill like Heart rate monitor which monitor heartbeat rate accurately and many other features like in our modern treadmill you can set the difficulty level from beginners level to the professional level runner.

Commercial Gym Equipment For Sale, Easy to Use Exercise Equipment

Commercial Gym Equipment For Sale, Easy to Use Exercise Equipment

We Sell Commercial Gym Equipment

NtaiFitness is a leader in commercial gym equipment sales worldwide, we are commercial fitness equipment manufacturers. From full gyms to individual machines, our customers have found us to have high-quality machines at a competitive price. We offer great value on all of our fitness equipment, parts, and accessories.

This is actually a discussion of economic reality: when you’re opening a new gym or updating an existing gym facility, you need to bring in equipment that will stay in service on your gym floor and endure whatever level of use it experiences. Only commercial gym equipment meets this requirement. Of the many benefits afforded by choosing commercial gym equipment, parts availability is one of the most important. Because these machines are designed for a long life of reliable service.

How long does commercial gym equipment last?


The easiest, most satisfying answer to this is “WAY longer than home gym equipment!” but that’s not very specific. In general, commercial gym equipment is designed to provide between 3 – 5 years of uninterrupted use in a public-serving gym facility that is open 24 hours a day. This assumes that all manufacturer maintenance and repair protocols and software updates are followed precisely.

How much does commercial gym equipment cost?


This is a question that is hard to answer without more specifics. Are you wondering “In comparison to home gym equipment, how much does commercial gym equipment cost?” That is still a challenge because there are so many variables but, in general, brand new commercial gym equipment is significantly more expensive than brand new home gym equipment. This is another excellent reason to consider buying refurbished commercial gym equipment instead. It can be purchased for 50 to 70% lower prices than brand new.

NtaiFitness offer well-designed, durably made machines.If you’re looking for the top supplier of commercial gym equipment worldwide contact NtaiFitness.

The different types of equipment we have available includes:

 • Cardio Gym Equipment – treadmills, ellipticals (cross trainers), upright bikes, recumbent bikes, indoor cycles, steppers, stepmills (stair climbers), arc trainers and more
 • Strength Training Equipment – individual machines and complete circuits, bars, dumbbells, kettlebells, weight plates
 • Gym Equipment Packages – a combination of cardio and strength machines
 • Accessories – medicine ball sets, slam balls, handles, plyo boxes, mats
 • Gym Flooring – rubber flooring (rolls and interlocking mats), wood and turf

Commercial Gym Equipment Packagesare is available for all types and sizes of gyms. Below is just a sample of what we have available. We specialize in creating custom gym packages based on your available space and budget. Our sales team have years of experience building gyms and can offer you their expert advice. We wholesale to the public, dealers, and resellers. Buy direct from commercial fitness equipment manufacturers for the best prices!

Fill out the Custom Gym Package Request Form to request gym package information. NtaiFitness can customize a gym package to fit your timeline, equipment needs, and budget. We have a wide selection of product and price points to create a custom home gym, personal training studio, apartment fitness center, hotel fitness center, CrossFit gym, club style gyms, warehouse-style gyms and larger!

We can accommodate the gyms of ALL sizes. call +86-15117981698, +86-17853476388 to talk to our expert sales staff. learn more about our custom gym packages. Commercial gym equipment packages are available for any budget. We can customize a package to fit your needs today.

Save Big Money on Buying Pilates Equipment Packages

Save Big Money on Buying Pilates Equipment Packages

Pilates Equipment for Sale

Start or expand your Pilates group programming

what is Pilates, and what are those crazy Pilates machines and equipment? Pilates is an exercise method that Joseph Pilates created back in the day, 1930’s to be exact, using hospital beds and their inherent springs to create resistance. He later used the same spring concept to engineer what we now know as the Pilates Machines. However, Just to help you set the lingo straight, in Pilates studios the machines are referred to as “apparatuses” and the small equipment is commonly referred to as “props.” Joseph’s original equipment design hasn’t changed much since the 1930s and almost the exact same model of the apparatuses he created are in Pilates studios today.

Pilates is an innovative and safe system of mind-body exercise using a floor mat or a variety of equipment. It evolved from the principles of Joseph Pilates and can dramatically transform the way your body looks, feels and performs. Pilates builds strength without excess bulk, capable of creating a sleek, toned body with slender thighs and a flat abdomen.

Pilates Equipment Names

 • Mat Pilates: Mat Pilates, commonly called “network,” is the method most people are familiar with since this approach is often present at fitness centers, retreats and in online classes.
 • Pilates Props: Such props include the Pilates ring, toning balls, resistance bands, BOSUs, foam rollers, large stability balls, medium stability balls, small stability balls.
 • Pilates Reformer: The Pilates reformer is the most common apparatus of the family. It was named the reformer by Joseph. The reformer has a “carriage” which slides along two railings that serve as the frame of the machine. The carriage has springs of varying resistance that hook up to the front edge of the frame that can create as much or as little resistance as you’d like for a particular exercise.
 • Pilates Cadillac: The Cadillac was Joseph’s “Cadillac” apparatus, just like the car, fully loaded with all of the bells and whistles.
 • Pilates Chair: The Pilates Chair is one of the smaller apparatuses that still utilizes a spring system for resistance.
 • Pilates Barrels: The “Barrel” category in Pilates is widespread and includes the ladder barrel, spine corrector, and classic barrel.

It’s fast and economical. Balanced Body's training and equipment packages offer you the most economical way to launch a profitable Pilates program. Compare our quality to anyone!

Where to Buy Pilates Equipment?

See our sample Pilates training and equipment packages below. Please call us for a customized package to meet your specific needs. What's included in our commercial pilates equipment training and equipment packages? Equipment engineered and built all pilates equipment size for your commercial gym, setting up your gym with Ntaifitenss Gym Equipment today.

NtaiFitness  Pilates Equipment Features

 • great entry-level Reformer, lightest weight, lowest price, easiest to store.
 • the most versatile, expandable, easy-to-use Reformer system in the world.
 • the most intuitive, easy to use Reformer available, with updates your clients will love.
 • the most compact, durable and adjustable on the market, and the only Pilates chair that provides a full-body workout.
 • part mind-body, part strength, part cardio. And totally unique!.

Pilates Equipment Packages for Sale, Buy Best-Selling Pilates Reformers Online

2018- Equip Your Gym with Durable Pilates Equipment from Ntaifitness. We are pilates equipment manufacturers in China. We are best rated commercial gym equipment manufacturers located in DeZhou city, Shandong province. You can read more about Ntaifitness.

Buy The Best Pilates Reformer Machine from Ntaifitness®

Buy The Best Pilates Reformer Machine from Ntaifitness®

Buy Pilates Reformer From Ntaifitness

To enjoy the glow of good health, you must exercise and the purpose of exercises is to tighten up the slack, toughen the body and polish the spirit this is an essential reason why Ntaifitness provides you with durable Pilates equipment for the gym to enable you to have a well rounded exercising session. Pilates is an innovative and safe system of mind-body exercise using a floor mat or a variety of equipment which helps to dramatically transform the general outlook of the body and enhances performance.

Ntaifitness is an innovation from Shandong Ningtai, a Body Building Apparatus Limited Company, that that fabricates, designs and supplies quality assured and feature-laden fitness equipment to its global clients, I mean from China to the rest of the world! They have overtime as a result of excellence been rated as the best commercial gym manufacturers.

Do you have a flair for exercising? Do you own a gym? Finding it difficult to get original Pilates equipment at a fair and affordable cost? Ntaifitness offers you a customized package to meet your specific needs, we have in stock equipment engineered and built all Pilates equipment size for your commercial gym. Our Pilates equipment names are:

 • Mat Pilates- is the method people are most familiar with since this approach is often present at fitness centers, retreats and in online classes.
 • Pilates Props- this includes pilates ring, toning balls, resistance brands, BOSUs, foam rollers, large stability balls, small stability balls.
 • Pilates Reformer- The Pilates reformer is the most common apparatus of the family, the reformer has a ‘carriage‘ which slides along two railings that serve as the frame of the machine. The carriage has springs of varying resistance that hook up to the front edge of the frame that can create as much or as little resistance as you’d like for a particular exercise.
 • Pilates Cadillac- This is fully loaded with bells and whistles.
 • Pilates Chair- This is one of the smaller apparatuses that still utilize a spring system for resistance.
 • Pilates Barrels- This includes the ladder barrel, spine corrector, and classic barrel

Ntaifitness offers you this balanced body equipment in very economical prices, also having a series of distinct features like versatility, expandable, adjustable, easy to use and store reformer system and many more substantial qualities to mention a few.

For more information regarding our quality services, We are located at No.287, KangBo DaDao, Economic Development Zone, DeZhou City, Shandong Province, 253082, China.

Whatsapp- +8615117981698

Tel- +86-15117981698, +86-17853476388

Email- sales@fitness-china.com

Get Best Cheap Gym Equipment & Workout Equipment For Your Gym

Get Best Cheap Gym Equipment & Workout Equipment For Your Gym

Cheap Gym Equipment Wholesale, Buy Cheap Gym Equipment & Workout Equipment for Home Gym

NtaiFitness, We are commercial gym equipment manufacturers that are located in DeZhou city, Shandong we supply state of the art sports equipment at the lowest prices. If you are looking to buy equipment for your home gym or you want to run a commercial gym we have the products available for you.

Our vast range of gym equipment ranges from work out equipment, gym equipment, and aerobic fitness equipment. We also offer a variety of sporting goods, everything in between.

Our bodybuilding machines and fitness accessories make us a one-stop shop for all your gym equipment at the cheapest prices. All our products and gym equipment are made in China keeping the cost low while giving you the best quality.

Are you a gym owner?

If you start your own gym and have been looking for a cost-effective way to update your gym equipment to the latest technology, look no further than Ntaifitness.

We stock everything from treadmills and strength equipment to smaller equipment for cardio use and classes. Our prices are so reasonable that you will be able to outfit your entire gym at a fraction of the cost that it would normally involve.

We pride ourselves in customer service and dealing with any issues that might arise or any questions that you might have. Even if you are in another country our friendly consultants will arrange to have the equipment that you desire imported for you at the lowest cost.

We specials in the following equipment to give your gym the edge it needs

 • Treadmills – including commercial, folding and non-folding treadmills
 • Exercise bikes including elliptical bikes and spinning bikes and many more
 • Indoor rowing machines
 • Multiple gym machines to exercise your chest, back, arms and legs
 • Dumbells, barbells, and kettlebell

Cable Crossover Machine

China Cable Crossover Machine OCCUPIED-9003


Our products are trusted World Wide

All our products are trusted worldwide and are known for their durability and great value for money. Our machines are developed with the latest technology and undergo extreme research and testing to bring you the best experience available.

Customize your order

If you are a gym owner we give you the option to customize your order to meet your specific needs and requirements.

Leg Press Hack Squat

Leg Press & Hack Squat aeroEX-6003

Have you always wanted to own your own gym?

If you have been dreaming of the opportunity to start your own gym but in the past might not have had the capital to do so. Our amazing gym equipment from China costs a fraction of the price that you would normally pay for the same equipment and performs the exact same function.

Cheap Gym Equipment For Sale, Buy Online From Ntaifitness at Competitive Prices

Our consultants will help you determine exactly what you will need to be able to start your own gym and provide expert advice and guidance.

Do not purchase second-hand gym equipment that can come with its own set of problem that you won’t know about until you have installed it. Instead, purchase our commercial gym fitness equipment at the best prices. Our equipment will keep your clients happy and come back to the gym again and again. Our products are so well made that you will not have to replace them regularly and they will need very little maintenance.

Contact us

Contact us today and we will send you a full product brochure that you can browse through to see all of our latest offerings. If you need any assistance or have any question about any of our products, one of our consultants will be happy to assist you.


Person:  Mike Sang
Company: Shandong Ningtai Body Building Apparatus Limited Company
Add: No.287, KangBo DaDao, Economic Development Zone, DeZhou City, Shandong Province,253082, China
Tel: +86-15117981698, +86-17853476388
Site: www.fitness-china.com